Werkzaamheden Strandweg Hoek van Holland, halte tijdelijk vervallen

Vanaf maandag 25 maart 2019 tot en met vrijdag 7 juni 2019 vinden er werkzaamheden plaats aan de Strandweg in Hoek van Holland ter hoogte van het voormalige station Hoek van Holland Strand. Aanleiding is de aanleg van de spoorkruising van de verlenging van de Hoekse Lijn naar het strand.

Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Verwijderen verharding ter plaatse op de Strandweg en Stationsweg
  • Verwijderen en verleggen van kabels en leidingen
  • Aanpassen van de riolering
  • Herstellen van de bestrating
  • Verleggen van de noordelijke toegangsweg naar de voormalige Vafamil camping

Er wordt van maandag t/m vrijdag gewerkt van 07:00 uur tot 17:00 uur.

De Strandweg en het kruispunt met de Stationsweg wordt deze periode afgesloten voor het autoverkeer. De woningen en de Muziekbunker blijven bereikbaar. Verkeer moet omrijden via de Strandboulevard, Stationsweg of de Koningin Emmaboulevard. Omleidingsroutes worden met borden op straatniveau aangegeven. Voor fietsers en voetgangers wordt een tijdelijke voorziening getroffen.

Tijdens de werkzaamheden zijn enkele parkeerplaatsen die buiten gebruik genomen. Er is een tijdelijk depot ingericht voor de opslag van materialen.

Bushalte Stationsweg Hoek van Holland
Bushalte Stationsweg Hoek van Holland

Bus 711 en 713

De bushalte Strandweg is tijdelijk vervallen voor bus 711 en 713. Je kan gebruik maken van de bushalte Strandweg aan de Dirk van den Burgweg (van lijn 35 en B19). Aan de overzijde is een tijdelijke bushalte ingericht. Bus 711 en 713 rijden als omleidingsroute via de Dirk van den Burgweg, Schelpweg en Strandboulevard naar het strand en weer terug.

Tijdelijke bushalte Stationsweg aan de Dirk van den Burgweg Hoek van Holland
Tijdelijke bushalte Stationsweg aan de Dirk van den Burgweg Hoek van Holland