Zaterdag 2 september gratis busvervoer Wereldhavendagen Rotterdam

Komende zaterdag 2 september reist u gratis op de Hoekse Lijn en maak u kans op VIP-kaarten voor het avondprogramma van de Wereldhavendagen. De RET zet in buslijnen 711, 712 en 713 van het vervangend vervoer Hoekse Lijn de OV-chipkaartapparatuur uit. Reizigers van deze buslijnen en buslijnen 714 en 156 maken ook kans op een VIP-arrangement tijdens het avondprogramma op zaterdag 2 september. Er worden namelijk vijf setjes van twee toegangskaarten onder de reizigers van het vervangend busvervoer verloot om hen te bedanken voor hun geduld tijdens de langere periode waarin de Hoekse Lijn wordt omgebouwd tot metrolijn.

Vanaf februari 2018 rijdt de metro op het traject van de Hoekse Lijn. Tot die tijd zal de RET meerdere maatregelen nemen om reizigers op dit traject tegemoet te komen.

De RET verloot vijf setjes van 2 toegangskaarten voor het Wereldhavendagen-feest in de Cruise Terminal op zaterdagavond 2 september 2017 onder reizigers van het vervangend vervoer Hoekse Lijn. Mail voor woensdag 30 augustus 2017 ‘VVHL VIP’ naar informatie@ret.nl om kans te maken op een setje toegangskaarten (de winnaars worden woensdag 30 augustus 2017 persoonlijk benaderd, over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd).