Laatste boottrein Amsterdam - Hoek van Holland op 26 maart 2017

Er wordt al iets meer bekend over de afscheidsdag van de Hoekse Lijn die op zondag 26 maart 2017 zal plaatsvinden. Zo zal de Stichting Hondekop deze dag rijden met een Mat'54 (treinstel 766) als boottrein en pendeltrein.

Zondag 26 maart 2017 rond 09:20 uur zal deze trein als boottrein vertrekken vanaf Amsterdam Centraal naar Hoek van Holland Haven. Gedurende de dag zal deze trein samen met andere historische treinen diverse pendelritten uitvoeren tussen Hoek van Holland en Rotterdam Centraal. Dit om het einde te markeren van het bestaan als spoorlijn voor hoofdlijnmaterieel. Rond 16:50 uur zal de Mat'54 weer terugkeren als boottrein naar Amsterdam Centraal.

Kaarten voor deze donateursrit kunt u bestellen op de website van Stichting Hondekop. U kunt keuze maken uit een enkele reis Amsterdam Centraal - Hoek van Holland Haven, een enkele reis Hoek van Holland Haven - Amsterdam Centraal of een retourtje. Kaartjes voor de pendelritten worden door NS Reizigers verdeeld.

Oliebollenrit 17 december 2016  Oliebollenrit 17 december 2016

Oliebollenrit 17 december 2016

Op 17 december 2016 deed de Mat'54 ook de Hoekse Lijn aan met de Oliebollenrit. Foto's genomen op Hoek van Holland Haven.